AGENDA Lezing PRAAT PAARDS MET ME - Paardenwaarden

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

AGENDA Lezing PRAAT PAARDS MET ME

Educatie
N I E U W S !
Altijd al willen weten wat paarden ons vertellen
met hun lichaamstaal?
Altijd al willen terugpraten?

Meld je dan aan voor de boeiende lezing

'Praat PAARDS Met Me'

Aan de hand van uniek foto'-, audio en videomateriaal deelt spreker
Margriet Markerink (auteur van 'Koniks, wilde paarden in Nederland')
spectaculaire nieuwe inzichten met haar gehoor en laat zien dat i e d e r e e n kan leren
de paardentaal te begrijpen en zelf toe te passen!

Inspiratiebronnen:
* 20 jaar lang paarden observeren in de vrije wildbaan
* Recente wetenschappelijke publicaties
* Het gedachtegoed van o.a. trainer/auteur Sharon Wilsie, die in 2016 de paardentaal ontcijferde

N I E U W S 
Hervatting kleinschalige lezingen 'Praat Paards Met Me':

Omdat Corona ons aller leven lijkt te blijven bepalen, heb ik besloten het roer om te gooien wat betreft de lezing 'Praat Paards Met Me', oorspronkelijk gepland op 16 maart.

Ik heb een geschikte openlucht zomer-locatie gevonden waar ik de lezing alsnog corona-proof kan houden. Het betreft een aan één kant open maar overdekte kapschuur op een afgelegen woonboerderij nabij Rietmolen. Gemakkelijk te vinden, voldoende frisse lucht en ruimte, gezonde en natuurrijke omgeving.

De eerste (proef)lezing met 5 personen op deze locatie van twee deelnemers aan de lezing viel zeer in de smaak, dus gaan we hier in het zomer en herfstseizoen mee door. In het winterseizoen komt Landgoed 't Hulsevoort, met haar sfeervolle zaaltje en indoor paardentheater weer in beeld.

Wat anders is dan anders: om zo veilig mogelijk te kunnen werken laat ik per keer niet meer dan 15 personen toe, zodat iedereen voldoende afstand tot elkaar kan houden.

Wat ook anders is: de prijs. Wie zich nu aanmeldt voor de lezing betaalt € 25,- (inclusief koffie, thee, water en hand-out). Losse drankjes blijven € 1,- per stuk. Deze prijsverhoging dient ter compensatie van mijn toenemende reiskosten en vergoedt de gastgevers voor het gebruik van hun locatie, randapparatuur & energiekosten, toilet, consumpties en desinfectie materialen.

Ik hoop dat dit alles geïnteresseerden er niet van zal weerhouden zich aan te melden voor deze boeiende eerste kennismaking met het 'paards'. Zeker nu Sharon Wilsie haar clinic heeft moeten uitstellen is dit een mooie gelegenheid om toch met haar gedachtegoed kennis te maken.

Je kunt ook ter plekke het boek van Sharon Wilsie kopen tegen een gereduceerde prijs, mocht je het nog niet hebben. Winkelprijs: € 29,95 Mijn prijs: € 25,- Neem papiergeld mee, want er is geen pin-automaat aanwezig.

Ik ga je een tweetal (zon)dagen in augustus geven waaruit je kunt kiezen. We beginnen op die dagen om 12.30 u. en eindigen rond 15.30 u. Gezien de veelomvattendheid van de leerstof is uitloop zeer waarschijnlijk, dus mijn advies is: plan niets in voor later op de dag, tenzij het een boswandeling is in het nabijgelegen natuurgebied Het Needse Achterveld.

De data zijn: zondag 16 augustus en zondag 23 augustus.
Op welke van deze twee dagen zou je kunnen? Beide dagen? Ook melden, zodat ik ruimte heb om te schuiven.

Na aanmelding stuur ik je de betalingsinstructies en de route toe. Tip: neem een warme trui mee. Dit is en blijft Nederland...

Ik hoop jullie te mogen ontmoeten op een van de aangegeven dagen. Zitten deze vol, geen nood. Dan plannen we alternatieve data in.  

Vooraanmelding is N U open: middels paardenwaarden@gmail.com.
Wij sturen je dan de betalingsinstructies en de route naar het zomer/herfstadres.

ATTENTIE: ben je niet woonachtig in de provincie Gelderland of Overijssel, maar beschik je zelf over een geschikte locatie en randapparatuur (beamer met geluidsversterking dan wel groot TV scherm met mogelijkheid tot aansluiting van mijn laptop) dan kun je de lezing 'Praat Paards Met Me' zelfstandig boeken. Je zorgt dan zelf voor consumpties, het werven van 15 deelnemers en vergoedt ook mijn reiskosten.   
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu